Bilder och resultat Cykelvasan 2018

Bilder och resultat från Cykelvasan 2018. Bilderna är tagna vid damstarten 7:30, startled 5 8:30, Mångsbodarna 9:09-9:18, Evertsberg 9:58-10:22, Mora 11:12-14:48, och slutligen efter Hökberg 15:30-15:50

[ngg src=”galleries” ids=”10″ display=”thumbnail” order_by=”filename”]

10 kommentarer Lägg till din
  1. Är det någon som helt ordning eller sökbarhet i detta? Jag upplever det otroligt svårt att hitta och sidan verkar överbelastat. Det vore tacksamt om ni kunde sortera bilderna efter tiden de togs samt ange vilken plats de är från? Så man har någon som heslt chans att hitta sig själv.

    1. Hej Johannes! Kul att du hittat sidan. Jag är inte en fotograf som är på en särskild plats med syfte att fota alla åkare. Jag följer mina barn och bekanta som cyklar. Medan jag väntar så fotar jag andra cyklister och lägger sedan ut på denna sida. Med stor sannolikhet kanske jag inte lyckats fånga dig på bild denna gång eftersom det var långa bilköer till Mångsbodarna och inte hann fram till herreliten. Men om jag har ett foto på dig så kan jag maila dig. Jag håller på att ladda upp foton så allt är inte klart så därför är det inte kronologisk ordning. Nej, det går inte att söka på tid. Ja, det har varit överbelastat. Hoppas du annars hittar ett foto av dig via happyride eller photomic.

      Önskar dig en fortsatt bra dag. Grattis till ett bra genomfört lopp, läste din blogg.

  2. Härligt med massa bilder, bra jobbat.. började leta efter mig själv men tappa lite suget att fortsätta. Du har inte lust att berätta vart du stod och ca tider för dom olika platserna?? Tänkte mest om jag skulle fortsätta leta ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.